Songs – inside my head

Er et “udstillingskatalog” til min fotoinstallation: Songs in side my head, der blev udstillet førte gang på Bruuns Hjørne 19. aug. til 30. sept, 2021.
Køb bogen i hardcover:

I softcover

Broken Glass

Bogen er et fotodokument fra de sidste rester af Holmegaard Glasværk

Syv Kirker – Seven Churches

Udstillingen og bogen er resultatet af et dogme-agtig projekt med store overtoner. Gennem en årrække tilbragte jeg mange perioder på den græske ø Patmos og blev fanget ind i det univers, der rummer evangelisten Johannes, der med hjælp af sin discipel Prochoros nedskrev det vi i dag kender som Johannes’ Åbenbaring.

Indledningsvis i det skrift hedder det, at Johannes skriver til de syv kirker i Asien. Og da Ærø også huser syv kirker blev det ledestjernen i det fotokunst-projekt, jeg kastede mig ud i.
Dogmet var kun at bruge iPhone sammen med en app, der ikke kan andet end end at tage billeder på en ganske bestemt måde. Billederne er ikke efterfølgende redigeret.

Udstillingsbillederne er printet på kunstpapir fra Hahnemühle – German Etching 310 gr. Printeren er Epson Stylus Photo R3000 med fine art K3 blæk.

Såvel bog som print er 100% selvfinansieret. Og kun trykt i 100 eksemplarer på 120 gsm. hvidt offset papir med omslag af 300 gsm. ligeledes på hvidt offset papir.

Du kan købe bogen her/You can buy the book here

Med forsendelse/with Shipping

Bøger publiceret af Mira Mobile Prize:

Klik på det enkelte omslag for at se bogen på Blurb, hvor der også er muligheden for at se et udsnit af bøgerne:


Andre bøger og publikationer: